Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte mod att trampa i blod

Vem dansar i dina fickor
och har löven plötsligt
fått
vingar
som brinner

Spurtar vi
mot
oändliga mål
och när vi väl
kommer
fram
är den vita mattan
röd

Vem vill


den röda
mattan ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-08 21:40



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
känns inte som jag vill gå på den röda mattan...
Gillar tempot i dikten.
/Sanna
2009-06-08

  Sturesdotter
SMACK!!!! Där satt den...texten....BRA!
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan