Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämplad

Jag är stämplad.
Insatt i register.
Diagnoserad.
Märkt med en röd tuchpenna.
Men.
Jag vet.
Att Jag inte är ensam.
Tack.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-08 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson