Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite liten

 

Det är inte helt fel,
kanske bara lite mindre rätt.

 

Vad vet jag
som skriver lagom.

Som påstår
att jag andas syre
när jag i nästa stund
försöker blåsa bort allt
som innehåller det mesta,
kanske inte helt fel...

Bara lite mindre rätt.

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-09 00:01



Bookmark and Share


    Ling
Jag älskar ordlekar och att skruva kring ord och du lyckas så bra.
2009-06-10

    sunnanvind
Får tanken på hur det känns när man har ett litet 'gnag' där nånstans som ligger o skaver...i känslovärlden alltså...
Gillar uttrycket:

Det är inte helt fel,
kanske bara lite mindre rätt.

känns skönt befriande det...*L Applåd!
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt