Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och och och

Och herre-fucking-gud vilka klyschigt jävla blå ögon du har
sluta ha det
du gör mig så jävla töntig
seriöst
och du gör mig så jävla lycklig
fast inget gör mig lyckligare än det faktum att du
uppenbarligen
och verkligen
vill göra mig lycklig
och jag vill göra dig lycklig, jag - vill - göra - dig - lycklig.

Jag skulle kunna göra vilka irrationella saker som helst om det gjorde dig glad
om de fick dig att inse att du ville vara min.

fan vilka onödigt fina lockar du har i nacken

du får mig att tappa all grammatik och tappa allt.



Jag tror jag hoppas jag tror jag hoppas att kanske
kanske
vill du vara min

sättet du ser på mig ibland
sättet du kysser mig på (åh när du kysser mig, när du kysser mig)
när det alltid tar så lång tid för dig att säga hejdå
får mig att tro på att du vill.


Men om jag har fel
kommer allt bli lika så jävla mörkt.

om jag har fel och trott fel om du bara vilselett mig eller ångrar dig eller om du inte vill ha mig

kommer jag gå under
låsa in mig och tycka synd om mig själv och du kommer vara lika fin som du alltid är och försöka muntra upp mig
jag kommer inte kunna andas.

Gud vad bra du är
lägg av med det.
Om du inte planerar att tillhöra mig det vill säga
om så är fallet

kom hit
knacka på min dörr för i helvete kom hit kom hit kom hit

Jag är livrädd.




Fri vers av Gregor Samsa
Läst 517 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-09 04:47



Bookmark and Share


    Melona
känns som att jag känner denna blåögde,
eller så känner jag mig i dig, dina ord.

du skriver fan så bra.
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Gregor Samsa
Gregor Samsa