Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de fyller mig men jag är tom

de fyller mig och jag låtsas att jag känner
likadant och försöker hålla ut
jag måste sluta ligga med mina vänner
det är inget bra substitut

viska bara att du vill vara min, så
blir min lösaktighet inte lång
för alla jag släpper nära inpå
mäts vid dig, du vinner varje gång




Fri vers av Gregor Samsa
Läst 541 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-09 05:27



Bookmark and Share


    Siri Bergqvist
Jag gillar ditt sätt att skriva. Det är så... ärligt.
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Gregor Samsa
Gregor Samsa