Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i en tavla där det växer av liv

I den
lilla människan
rör sig stora tankar

Visioner
dimma
sunt förnuft
och klarsynthet

Om en tår
sedan trillar nedför
kinden
så kan det vara av både
glädje
och sorg

Bilden är
alltså
dubbel
och konstverket
mystiskt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-09 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan