Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar du också ensam?

Hatar du morgonen som jag gör?
Hatar du ljuset som skär i dina ögon?
Varför är det inte manligt att få röda rosor?

Du ska bara äga, det är allt
Du tar ju allt förgivet
Du skiter i din släkt

Du vandrar utan ljus
Du finner aldrig ro
Du imiterar det du kallar liv, det är falskt

En vän blöder i tysthet
Du är inte äkta för den som blöder
Du gömmer dig bakom meningar utan mening

Ett stort svart hål suger snart in dig
Du går genom taggbuskarna utan sår
Taggarna sitter i din kropp, de är bara en imitation av hur du mår

Människorna är bara siluetter som inte har 3D djup
Värre är det i själen hos dem
Den slutar där du slutar se

Bokstäverna är bara ett sätt att styra
Du finner att du inte kan göra något mer
Bland idioter vandrar de ensamma poeterna

Skulle det inta vara för mig, skulle du kräla i skiten.
Du verkar inte bry, så säg att jag är en idiot.




Fri vers av Nikanor
Läst 485 gånger
Publicerad 2005-09-26 10:54



Bookmark and Share


  alvan
Jag tycker det första stycket är underbart i sig som en egen text!
2005-10-30

  LadyM
Stark..vem är Du?
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor