Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman som går sönder

Dumma blomma,

tänker barnet,

med sina små knubbiga händer,

plockar hon blommor.

Mamman hjälper till,

blomman går sönder,

flickan vill, men kan inte stå still.

 

Blommorna vajar i vinden,

flickan får en tår på kinden.

Och blomman går sönder,

och flickan går under.

 

Kom nu går vi hem,

säger mamman trött.

Nej, jag vill ha en blomma,

säger flickan stött.

Blomman går sönder,

mamman går sönder,

och flickan går under.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-11 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson