Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten till dig

Ord som aldrig blev sagda
rullar ut över min tunga
Som pärlor från ett halsband
Rullar ut över mina läppar
och faller ut i frihet

Där i det fria
finner ord ingen mening
Utan ljudar hit och dit
Och du förstår aldrig
vad jag vill ha sagt

Senare i min ensamhet
plockar jag ihop
de utspridda bokstäverna
Och lägger dem fint
på ett papper
I en dikt till dig




Fri vers av Anne
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-09-26 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne
Anne