Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråskala

En gråskala träder fram.
Den är lika synlig för mig,
som svart på vitt för dig.
Men ändå upplever jag,
att det bara är jag som ser den.
Kanske är det bara jag som ser den.
Kanske du ser den med,
men du kanske förnekar det.¨
Jag vet.
Vem vill vara som jag?




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-11 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känner igen känslan. men tror du är brabra. du skriver iaf finfint.
2009-06-12

  Blue-star
Känner igen det där så väl , att känna sig osynlig....Men samtidigt är det rätt skönt att vara sig själv i de flesta väder......
2009-06-12

  ßluie VIP
Igenkännande. (Vi går på slingrande stigar osynligt snitslade - unika märkningar för var och en. Hipps-vipps kommer där en glänta där solen motar bort) Kram
2009-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är ju inte meningen att vi skall vara som varandra.
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson