Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Den sitter fastsatt på min hud
Längtan
Hur hårt jag än klöser så försvinner den inte
Har lärt mig leva med en längtan
som aldrig uppfylls
Smärta utbyts till sorg
Att acceptera det man aldrig kan få
Är svårt
Huden brinner efter märken av
egna fingrar
Att låta längtan bero
Är svårt
Ska gömma den i en hemlig del av mig
Dit jag bara går när jag känner saknad




Fri vers av Anne
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-09-26 13:58



Bookmark and Share


  Johan Hägg
Hmm ja längtan ja. Jag upplever längtan nu som du beskrivit. Bra gjort!
2005-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Anne
Anne