Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner din sorg

Jag ser i dina ögon
och känner så din sorg
Jag vill ta dina minnen
och lägga i en korg

Tillsammans ska vi gräva
ett hål i frusen mark
och korgen ner vi kastar
så du blir glad och stark

Men inget här i värden
kan ändra det du känner
Jag kan dig bara trösta
och känn att vi är vänner

En dag så ska allt ljusna
en dag känns allting bra
Se då är smärtan borta
och du blir åter glad




Fri vers av Therés
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-09-26 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!