Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att ytligheten alltid spricker när blindheten släpper

Om vi inte
älskar dom
människorna
som
är
vackra i sina hjärtan

Vem ska vi
då älska




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-12 20:49



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Att älska någon som inte visar sitt hjärtas innehåll tydligt, det är en konst
du behärskar den och är en av dem som ser helheten...
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan