Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara som vänner


Sommaren har precis gjort entre´
och så också
vår spirande förälskelse
nu grönskar det
och blomstrar
både i naturen och
i våra hjärtan

från att ha varit bara vänner
under lång tid
har vi bit för bit
närmat oss något annat
något som vi ännu inte vet
vad det kommer att leda till
men vi har börjat
klä känslorna i ord
och kan nu ta
på både vår egen
och varandras längtan

du vackra själ
så jag längtar efter
vår första kram

vår första kram
inte bara som vänner…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-13 19:03



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Längtan känns enda hit.
2009-06-17

  Lars Hedlin
Härliga längtan...
2009-06-14

  Staffan Welroos VIP
spännande... man vet aldrig vad framtiden kommer ge.
2009-06-13

  Suzy med punkterna
Så fint och den kramen kommer att bli något alldeles extra.
2009-06-13

  issac.a.m
Så Vackert...
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen