Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSA idag. Om ni vill delta i mitt liv.

Jag nickar inte med för att vara trevlig.
Ler inte för att bli omtyckt.
Avbryter oftare. Går hem tidigare.
Analyserar mindre. Rycker på axlarna.
Ställer motfrågor. Kräver svar.
Ringer sällan. Undviker att planera.

Det är en förändring.
Och jag är inte alltid sympatisk.
Det kanske handlar om tid.
Det kan nog handla om ork.
Eller att jag blivit mindre tolerant
mot knäppisar. Som han sa.

(Eller att jag vet vad jag vill ha. )
(Eller inser att man inte får allt)

Hur som helst.
O.S.A idag om ni vill delta i mitt liv.
Det är helt okej att lämna återbud.
Jag vill ha er som ni är.

Det här är jag. Och jag ler inte för att bli omtyckt.





Fri vers av Tina-sol
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-14 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol