Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tystnaden blir aldrig total i mitt huvud, tydligen... ^_^,


Vill inte höra...

Jag drämmer igen slotsporten i mina öron.
Vill slippa höra...

Hör inte...

Det där med kärlek, är ett enda bitterträsk.
Vill inte se...

Måste höra, måste se.

Ge mig en kista, eller något...
så jag kan dö för någon sekund.




Fri vers av sachie
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-14 15:01



Bookmark and Share


  issac.a.m
tysnaden är mer smärtsam än döden,men sista raden känns tungt..
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie