Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som kallas kärlek

Räds inte morgondagen
det är med tillförsikt
vi ska invänta den

och om jag vilandes på din arm
möter gryningen
inbäddad i lågors sken
och med rosor utströdda
på min nakna hud

så tror jag att vi
är en liten bit på väg

mot det som kallas kärlek




Fri vers av Junitvillingen
Läst 230 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-14 16:25



Bookmark and Share


    prima donna
vackert.
2009-06-15

  Lars Hedlin
Naken inför det sanna.....härliga ord att läsa....
2009-06-15

  Gisela Nordell
I den tillförsikten är ni ett med
kärleken
2009-06-14

  Suzy med punkterna
Utan rädsla.........väntas kärleken.
Mycket vackert och längtansfullt.
2009-06-14

  Sturesdotter
Sensuell bild som frammanas.
2009-06-14

  sulimaa
Låter som att något underbart i så fall väntas...vackert!
2009-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Mest troligt har ni redan stigit över tröskeln.
2009-06-14

  walborg
Tillitsfullt och skönt - tack för fina rader - Du förmedlar gott.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen