Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är så bra

Hon är så bra.
På allt jag inte är bra på.
Hon ser upp till mig.
Fast jag inte är mycket att se upp till.
Jag är bra.
På mitt egna lilla sätt.
Jag kan skriva.
Har faktiskt mvg i svenska.
Jag kan ialla fall försöka.
Att göra någonting rätt.
Men.
Vad jag än gör.
Kommer hon att tycka det är bra.
Även fall det är dåligt.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-14 19:01



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson