Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vansinnet är sinnesnärvarons moder


Kalejdoskopiska drömmar

Kalejdoskopiska drömmar
om ett liv i tumult
Hjärnsås i min skalle
flöder förfullt
Avtäcker dolt
blottar gömt
Obehagliga minnen
jag vill få glömt

I ren förvirring
jag gräver för djupt
För mina händer
når botten till slut
Hjärnås från min skalle
rinner nedför mitt bröst
Hoppets frånvaro
är min enda tröst

Sublima tankar
i mörkrets händer
Hjärnsås i min skalle
fräter mina tänder
Konsumerar instinktivt
hela min kropp
Slutar än en gång
i naturens omlopp




Fri vers av man vänjer sig
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-15 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

man vänjer sig
man vänjer sig

Senast publicerade
Kalejdoskopiska drömmar
* Se alla