Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett liv, en dag

Jag tappar orden, bland ångest och rivande fingrar
Rastlöshetens gåva samt förbannelse
Vi lever på paus medan livet rinner förbi
Kanske hinner vi fånga några droppar, smaka livets sötma
Kanske sover vi, glömmer bort törsten

Jag önskar jag kunde skriva mitt liv
Skapa en surrealistisk historia
En vacker syn på världen
Ett vackert liv

Tänk att få leva i galenskapens turbulens, veta hemligheten bakom livet. Småfnissa åt de som lever i det skapade samhället. Tänk att kunna snurra runt på en grusväg i tyllkjol med världens avundsjuka som ett lätt kliande i nacken. Upplyst om din verklighet.
Det hade kanske inte hållt i längden, men ack vad härligt det hade varit.

Annars hade jag slängt ut mitt hjärta i en svindlande kärleksshistoria. Bland böljande sommarängar och varma kyssar. Drömmande ögon. Att bara få älska hämningslöst. Skriva slutet, slippa den ovetandes gnagande ångest.


Jag vill helst inte vakna imorgon.




Övriga genrer av sanne a
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanne a