Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst

det börjar bli kallt nu älskling
har du listat ut vem du är
när leendet sviker
när ögonen tappar sin glöd
vem är du när allt som existerar är regnet
när allt du letar efter är utom räckhåll
ett tomt skal eller något mer
bakom leenden och glittrande ögon
finns du kvar?




Fri vers av sanne a
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-15 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra! kärnfullt och fint målande
2009-06-15

    ej medlem längre
otroligt gripande, enligt mej. Bra skrivet!
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

sanne a