Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober


i takt med att löven faller mördar det mig
gnager på varenda känslig del
en kantstött själ
ett visset löv på marken

det är så lätt att skylla på världen
allt är fel
du är fel
jag är fel

men tillsammans kanske man kan hitta något rätt
iallafall vara fel hand i hand
vi kan vara två vissna löv i en virvelvind
hellre det än ensam kvar när snön faller




Fri vers av sanne a
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-06-15 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanne a