Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska det vara så jävla svårt då !

Jag vill slita
loss lungorna
från
dom grymmaste mobbarna

Ge
gratis spikmattor
till sönderstressade
småbarnsföräldrar

Pulverisera
hatet
till stoft
och gömma
städångesten
på ett dammigt loft

Jag vill
kastrera
pedofilerna
ja rentav
ställa
dom
i alla filerna
( på autobahn)

Jag vill
gå ner i vikt
gå upp
och ner i taket
betrakta livet från
en annan synvinkel

Hej
vad kul det skulle vara
med en omkullkastning
av hireakin
om så bara för en dag

Vem är det som gör
ord
till
lag

Bättre då
att laga
ord
i rätta ordalag




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-15 20:57



Bookmark and Share


    eva m h
Det där med omkullkastad hierakin skulle vara intressant
2009-06-20

  Lilmarie Mellberg
Härliga kullerbyttor!
2009-06-19

  Carola Bouvin
Jag tar gärna en spikmatta tack, bra text.
2009-06-15

    Burre
kanon!!
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan