Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möts vi igen?

Du fick mig att skratta.
Du fick mig att le.
Du fick mig att be,
Be om att vi någon gång ska mötas igen.




Fri vers av Emmelie
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-09-27 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmelie
Emmelie