Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arga leken börjar nu !!!!!

Skulle kunna
mörda
en
massmördare
idag
helt utan rädsla

Stycka honom
och dela
ut små inramade
köttstycken
till
dom
otröstliga anhöriga

Skulle
kunna omvandla
min förbannade
energi
till
ett sexmaraton
utan dess like
och ja
många
ledsna änkor
skulle
le igen

Fuck
it all
and
dont be a virgin
on the ball

Balanserar
mina heta nervtrådar
mot
den otända dynamittråden

Stirrar terrorister
i vitögat




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-16 18:47



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starkt och laddat...........snyggt
2009-06-16

  Svartsilver
japp snyggt!
2009-06-16

  berxper
Oj, här var det en riktig urladdning! Snyggt.
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan