Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
satir till poeter.se


Tango till alla pretentiösa diktare

Nu

Staplar jag

Orden

Så hära

Så det jag säger

Ser ut

Att va'

Vik-

tigt



Det jag säger

Är inget

Som man

Måste lära

Men jag säger

Det väldigt

Försik-

tigt



Jag väljer

Vart ord

Som kan

Meningar bära

Så det

Jag skriver

Blir rik-

tigt


Men mest

Av allt

Ska orden

Förära

Min dikt

Så det blir

Riktigt

Dik-

tigt




Fri vers av Knickedick
Läst 512 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-17 02:52



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Instämmermedföregåendekommentatorerjag skall bara skrattafärdigt först.
2009-06-30

    Bodil Sandberg
Helt underbart ..skrattar gott!!!!
2009-06-18

  LenaJohansson VIP
håller med
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick