Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg

Det finns en kille på mitt jobb.
Har är en riktigt arrogant snobb.
Har försöker alltid med mig köra.
Han säger till mig vad jag ska göra.

Men både han och jag,
är bara sommarjobbare.
Han har egentligen inget att säga till om,
han är bara en vanlig mobbare.
Han ska lyda order från de anställda,
precis som jag.
Ändå är det hans order, jag hör var dag.

Han har ingen erfarenhet av sjukvården.
Han har lika lite att säga till om som jag.
Vi är bara 16 år,
ska bara tvätta milda sår,
men han tror han kan allt av alla de slag.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-18 19:50



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Seken typ! Nästa gång ni är på tu man hand i "linneförådet" griper du tag i hans pungkulor, väser: Ge fan i mig! :)
2009-06-20

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Förstår att du blir arg
Jag hoppas du har skinn
på näsan och biter ifrån.
2009-06-18

    ej medlem längre
Det låter ju inget kul. Men det var en rätt kul dikt! :D
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson