Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor 4/9 2007

Själen kryper.
Den vill ut.
Den vill vara fri!
Vingarna växer sakta och smärtsamt ut.

Ensamheten tar upp en stor del av mina tankar, alldeles för stor del.

Själen och ensamheten är mina känslor nu.

ME -07




Fri vers av Piggy
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-19 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piggy
Piggy