Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skvaller 2/5 2008

Jag trampar på avföringen av en död mans skvaller.
Ty kvar är blott askan och rykten.

Lösa, falska rykten om allt och alla.
Jag kväver ryktena med en trasig skosula.


ME -08




Fri vers av Piggy
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-19 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piggy
Piggy