Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och dom vände sig om och utbrast

Det var lite småmolningt

morgonen
denna midsommarafton

Men kaffet var hett
och stämmningen på
topp
alla längtade efter det traditionella
doppet
innan sill och snaps

Någonstans
mitt i handlingen
vände sig alla karaktärer
mot en vit dataskärm
med en massa bokstäver på
och utbrast

GLAD MIDSOMMAR
TILL ALLA ER POETER !!




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-19 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan