Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstavligt

Bokstavligt talat
så skriver jag hellre

Rusar in i väggar
med självförtroende
som en myra under
elefantfot

Har slängt min kappa
vinden blev för stark

Hoppar utför stup
i mina drömmars djup

Flyger igenom skogen
dyker ner till rötterna
upp till kronan
och suger i mig energi

Kapar en buss
och bjuder hemlösa
på en varm skjuts

Vinner 38 miljoner
och dör

Bokstavligt talat
så fantiserar jag en del





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-09-27 20:25



Bookmark and Share


  PPQ
hur gör du det så bra ?*L*
2005-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan