Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingars pris

Vilda
fåglars dans
mot sommarvarm himmel

Någon på
marken
med gevär

Frihetens paradox




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-20 12:18



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Snyggt !

Ja allt har ett pris...speciellt friheten..
2009-06-21

  Suzy med punkterna
Tjusigt beskrivet............om vingars pris
2009-06-20

  Lili Samuelsson VIP
mm, paradox
snyggt virkat
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan