Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

Om du förstod hur det känns
varje gång du lämnar mig...




Skulle du kanske aldrig
komma tillbaka...




Fri vers av iNsIgNiFiCaNt
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-09-27 23:37



Bookmark and Share


  Josi
Helt klockrent! Fantastiskt bra!
2006-03-08

    BrokenHearted
Vackra ord... berörde mig så otroligt mycket.. tack!
2005-10-06

    Mejja
Viktiga ord med tyngd i. Smärtsamma fyllda av sår.
Bra framfört med små enkla men fyllda ord. Gillas!
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

iNsIgNiFiCaNt