Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lika hastigt som ett blixtnedslag


Allt på en gång och jag bara hatar det


hög puls
hjärtklappning
inre oro
svidande ögon
skakiga händer
darrande ben

det är inget farligt
jag vet det nu
efter alla gånger...

bara att rida ut stormen...
med hjälp av gråtens förlösande tårar
med hjälp av långa djupa andetag




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-21 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson