Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten dikt till min son på 10 års-dagen


Grattis till den finaste som finns

Vet du att den dagen du kom så stannade tid och rum,ja allt blev förändrat

och det var det dyrbaraste ögonblicket i mitt liv.Du var så liten så vacker och så sårbar just i det ögonblicket förstod jag att du är den jag väntat på.jag älskade dig så obeskrivligt mycket och gör det det fortfarande
Ja jag vet att jag kanske inte alltid förstår vad du vill eller menar,men jag försöker verkligen och hoppas du förstår det.


Snälla du låt aldrig någon ta ifrån dig dom egenskaper du bär med dej och låt

aldrig någon få dig att tro att du inte duger som du är.


Jag vet att många gånger har det varit svårt och du har känt att du inte

räcker till eller räknas med,dom gånger du har kommit hem från skolan och

gråtit ut din vanmakt,alla dom gånger har jag dött en bit inombords.

Din lycka är min lycka och din sorg är min sorg så tung att bära,men det är

bättre nu och jag önskar dig all lycka och ett stort grattis på 10 års-dagen


jag älskar dig för alltid du och jag mot världen...mamma



Elvisa







Fri vers av elvisa
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-21 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elvisa
elvisa