Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orons spända strängar.

Oro,
långa årtag

ett gränsland mellan smekningar
och strupgrepp

Oro,
näckrosstjälkar runt anklarna

ett utdraget förspel över stråkinstrumentens spända strängar
Smygande eller sökande
i ouppmärksamhetens klagolåt

Oro. Oro. Oro.




Fri vers av Tina-sol
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-21 19:06



Bookmark and Share


  Alfie M
Orons spända strängar!
Detta känns igen!
Bra beskrivet.
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol