Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I affekt inte så käckt

Visselpipor
utan ljud
skär in i deras öron

Massiva
mängder av spindlar
i sängen

En evighetssekund ifrån
normalitet

Passiva hjärnceller
låser
in sig
till ingen nytta

Domino utan
effekt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-21 21:51



Bookmark and Share


  Emmelina
det här, det här är så snyggt!! ja.
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan