Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knullar ångesten i brunögat och om det svider då ler jag brett

Jag vägrar
att ställa
mig
i ångestledet

Jag kastar rakblad mot
bultande paniktåg
hämtar min vassaste såg
och
sågar av
tvångstankarna

Jag vill inte
platsa i statistiken
skiter i om
statistikern
blir
en aningens besviken

Jag gräver inte upp
liken
inför publiken

Det är mitt
liv
och om jag vill
sola naken
i min
insynsskyddade trädgård

gör jag
det




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-21 22:05



Bookmark and Share


  aol
bara så sant suveränt skriftat
2009-06-27

  Lindalou
Jag gillar styrkan i dina ord.
2009-06-21

  stella
Bra! Då är vi 2.
2009-06-21

    Melona
allvarlig fast med en aning humor mellan raderna, så läser jag den, ber om ursäkt om det inte är menat så,
snyggt flyt med en äkta ton.
2009-06-21

  Suzy med punkterna
Ursnyggt!
2009-06-21

  orange haze
jag vill också vara sådär ohämmad och gränslös!
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan