Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom hit

Sitter vid månen och är fylld med flytande mod,
Jag ser hur du slungas mot
venus
kom hit kom hit
Vi kan forma en fläta
Tankarna faller omkull, det finns inte längre någon
skillnad mellan veta och vilja
Kom hit kom hit
kom och värm mig inatt




Fri vers av filipfahim
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-22 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filipfahim