Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själviskt



någonting som tilltalar
solen går upp
med dig

inatt ska vi dela
draktid
minuten som passerat
knyter ådror av stål

jag är självisk
för jag vill ha dig
för mig själv
kan inte hjälpa det




Fri vers av filipfahim
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-30 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filipfahim