Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liknelser



det liknar en tjej jag
en gång såg

kyssar mjuka som bladen
hennes hjärta fullt av kärlek precis
som denne med pollen

stjälk och taggar representerar
mod, vilja och
styrka
för att klara av att bära
något så tungt som hennes
hjärta




Fri vers av filipfahim
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-07 02:00



Bookmark and Share


    filipfahim
jag bugar och bockar för dina fina ord! det uppskattas
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

filipfahim