Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna person svek mig, skämta om något oförlåtligt och hade en dålig attityd när vi väl lärde känna varandra. USCH. Utsätter mig aldrig för det igen, var försiktig med vilka du ger ditt förtroende.


Enda personen...

Jag gråter,
tårana rinner.

Nu kanske du undrar varför?
Är det tårar av sorg eller glädje?

Glädjetårar.
Underbara tårar som visar hur bra jag verkligen mår.
Jag har den underbaraste vännen i världen.

Hon förändrade mitt tragiska liv,
hon fick mig att våga le.
Första personen jag vågade öppna mitt hjärta för.

Enda personen som vet allt om mig.
Enda personen som jag litar på.
Enda personen som aldrig kommer vända ryggen imot mig.

Du förändrade mitt liv,
Jag ler utan att jag fejkar,
Jag skrattar åt dina skämt,
Gråter av lycka när du säger hur jag förändrade ditt liv,
Och när du förklarar hur jag mycket jag betyder för dig.

Dina ord gör mitt liv värt att fortsätta.
Du får mig att aldrig ge upp vilka hinder jag än möter.

Jag älskar dig min vän <333




Fri vers av JenniferOlsson
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-23 00:33



Bookmark and Share


    Alibi
Riktigt fint skrivet måste jag säga *applåd*
2009-12-18

  anits VIP
Vilken underbar vän du har, och själv är
är så glad för din skull
2009-06-23

  SecretGardenofLotta
Vilken underbar vän du måste vara.
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

JenniferOlsson
JenniferOlsson