Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen strålar in genom en öppen dörr

Solen strålar in genom en öppen dörr.
Kanske är det tid för magkänsla?

Jag som gått genom andra dörrar
tillräckligt många gånger
för att hitta vägen
även då jag blundar

Solen strålar in genom en öppen dörr
Låter mig bländas

Stäng inte




Fri vers av Tina-sol
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-23 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol