Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äter upp mig med din blick och jag ligger villig på din tallrik

Än är kaffet svart
och mina ögon grönblå
än är kristna
fanatiker
farligare
än
mc gängens
värsta medlem

Än är solen gul
din blygdläppar oblyga
och än är
vi vackra tillsammans

Än är
tiden bestående
på ett flyktigt sätt
och flyktingar
invandrare med flackande blick
och modstulet hopp

Än är
vampyrerna
mindre
sugna
än politiker
på porrklubb
än är
biografen existerande
än är
en plus en lika
med
två

Än är
det oändligt
i universum
än är
våldtäcksmännen
lågt bestraffade
och offren
misstrodda

Klä
dig
inte i kort kort
då blir det
knull knull
mot din
vilja
bitch

Än är
det
olagligt
att dricka öl på
stranden
och ofarligt
att äta fimparna
i stranden
men det smakar ju inte gott
för det

Än är
kaffet varmt
och
dina ögon
hungriga
i min
närvaro





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-23 14:57



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Säger en hel del ..........
2009-06-23

  Sturesdotter
Intressant text
där jag håller med om i princip allt faktiskt
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan