Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga dagen


Du är himlen, inte molnen som svävar förbi

Du är jorden, inte vinden som blåser förbi

Du är havet, inte vågorna som svallar förbi

Tiden är nu




Övriga genrer av Bittermörk Johansson
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-23 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bittermörk Johansson
Bittermörk Johansson