Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sonett av svett



Uttryckt i en spänd skrivkramp

med ett vilselett pumpande hjärta,
där blodröd text skriver i smärta

Jag saknar sammanhang i min vardagskamp


Är inte livet hårt?
När bankomaten bara har 500-lappar
Kollar du på Poirot?
Eller samlar du på skjortknappar
Är inte livet svårt?
När man ligger framför TV:n och zappar




Bunden vers (Sonett) av Bittermörk Johansson
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-11-10 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bittermörk Johansson
Bittermörk Johansson