Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla för att flyga

Tittar ut genom ett fönster
Från ett mörkt tomt rum
Med kala kalla väggar
Och bitter fuktig doft

Regnet i den vilda vinden
Formar droppar mot glaset
Och hånler emot mig
Fulla av syre och liv

De tunga svarta molnen
Lyser starkt som solen
I jämförelse med
Mitt djupt besvärade sinne

Reser mig med knuten näve
En ruta går i kras
Splitter på marken
Fläckar av blod i handen

Nu kan jag andas åter
Jag mötte min rädsla
Besegrade min smärta
Och fick ett åter ett helt hjärta




Fri vers av Bittermörk Johansson
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bittermörk Johansson
Bittermörk Johansson