Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller om det skiter sig skriv poesi om det då !

Sliriga nätter
möter
sällan vackra morgnar

Men ack
att fånga dagen
är
ju något
som är
värt
att offra sig
för




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-23 22:22



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Håller fullständigt med !
Snyggt !
2009-06-24

  Mats Henricson
Absolut !!!
2009-06-23

  Suzy med punkterna
Skriver under på det.
Carpe diem
2009-06-23

  Sturesdotter
sanna sanna ord!
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan