Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstlängtan

I min ensamhet sprängs jag snart av rastlöshet.

Längtar till hösten,

vill dela mina timmar med regndropparna.




Fri vers av sachie
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-23 23:22



Bookmark and Share


  issac.a.m
du som älskar solen..
vackert...
2009-06-24

  Gawain
Måste drista mig till ett aldrig så litet medhåll, Oktober och senare är en ljuvlig tid. På sitt sätt.
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie