Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömda rader


egentligen vill jag inte
vara ensam
älska någon annan än dig
vore en tragedi
när du sover
och är lång borta på hav
kysser jag dig i smyg
vakna inte än men
lev med mig nu
det bara är så
lämna mig aldrig




Fri vers av filipfahim
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filipfahim